
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in trafiğin yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların park yeri bulma noktasında yaşadığı sorunları önlemek ve esnafa rahat nefes aldırmak amacıyla hayata geçirmeyi planladığı Parkomat uygulaması başladı. Yol ve kaldırım kenarına uzun süre bırakılan araçların takibi konusunda esnafı da rahatlatan uygulama için işe alınan 33 personel, gerekli eğitimlerden geçerek görevlerinin başına geçti.
Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edilen Parkomat uygulaması, Niğde’de yaşanan trafik yoğunluğu sıkıntısı ve park yeri bulma sorununun giderilmesi amacıyla hayata geçti. İşe alınan personeller Niğde Belediyesi Meclis Salonunda aldıkları eğitimin ardından trafiğin en yoğun olduğu yol, cadde ve alanlarda görevine başladı. Başkan Özdemir; “Bazı güzergahlarda araçların gelişigüzel park edildiği için esnaf ve vatandaşlar üzerinde büyük rahatsızlığa yol açtığını tespit ettik. Tüm bu sorunları göz önünde bulundurarak belirlenen alanlardaki sorunun kısmen çözülmesi için parkomat uygulamasını devreye aldık. Buradaki amacımız ana caddelere düzensiz parklanmaları ortadan kaldırmak, trafik yoğunluğunu azaltmak, yanlış araç parklarının önüne geçmektir. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Ticaret A.Ş ile Parkomat işini Niğde’de tekrar başlatmış bulunuyoruz. Parkomat uygulaması ilimize hayırlı olsun” dedi.
İlk 15 Dakika Ücretsiz
Personeller; araç plakası, park ediş saati ve peron kodunun üzerinde yazılı olduğu fişleri kullandıkları cihazdan elde ederek, aracını park eden sürücülere teslim ediyor. İlk 15 dakikanın ücretsiz olduğu uygulamada 0-1 saat arası 2 TL, 0-2 saat arası 4 TL, 0-3 saat arası 6 TL, 0-4 saat arası 8 TL, 0-10 saat arası 10 TL olarak belirlendi. Pazartesi-Cumartesi günleri 09:00-18:00 saatleri arasında Pazar günleri de Bor Caddesi’nde hizmet verilen uygulamada,0 552 651 43 51 - 0388 233 07 77 çıkış irtibat numaralarından vatandaşlarımız çıkış yapabileceklerdir.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE KORKUNÇ PATLAMA!
..
Niğde Polisi Dondurucu Soğukta Yürekleri Isıttı
.Başkan Serkan Güzel'e Uluslararası Ödül
.Sokak Satıcılarına Operasyon 2 Gözaltı
.Niğde’de Silahlı, Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı
.Niğde AK Parti’de Devir Teslim Yapıldı
.Niğde’de 7 Kaçak Avcı Yakalandı
.Niğde’de 1900 Öğrenciye Tablet Desteği
.Bor Belediyesi’nden İşçiye Yüzde 26 Zam!
.Belediyeden Koronaya Karşı C Vitamini Destek Paketi
.SELİM GÜLTEKİN: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLESİYİZ
.NİĞDE'DE KAVGA! ÖLÜ VE YARALILAR VAR
.UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKAYI ELE VERDİ!
..
.
BOR FM SAHİBİ FUAT ÖZKAN HAYATINI KAYBETTİ
.Narkotik Ekipleri Göz Açtırmıyor
..
Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Başkan Özdemir’e Ziyaret
.
MUHAMMED SAFA ULUSOY
Sokağa çıkamıyoruz ama evde de kalamıyoruz!Muharrem ÇİFCİBAŞI
ÖZLENEN BEYAZ BEREKET
YENİMansur Esen
ÇANAKKALE 1915 ZAFER mi?..Selçuk Hüseyin DEMİRTAŞ
TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN PEHLİVANLAR
YENİTuğba Doğan
BEKLEYENLER MASASINDA MUHAMMED SAFA ULUSOY
YENİAbdullah Güven
"ETCEP" BİR TOPLUMSAL YOK OLUŞ HİKAYESİ
YENİNizamettin Yıldız
HIDIRELLEZ VE 1 MAYISErtuğrul YAĞIZ
MHP'nin Niğde Mitinginden Sonra Dikkat Çeken NotlarBayram AKTAŞ
B’Aşka NiyetliBehlül Yasin Aksoy
DARBEDEN NOTLAR.. BU YAZIYI İYİ OKUYUN!Mustafa Beyaz
Eğitime siyaset müdahale ederse!Savaş ÖREN
EN DOĞRU REHBERDEN ÖĞÜTLER
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım & Yazılım : Networkbil.net
UmutFM.com.tr